V Nočním proudu jsme pokřtili nové album IAN. Poslechněte si

2. červen 2014

Že i dva už jsou skupina, dokazuje projekt IAN. Duo funguje teprve krátce, ale už vloni stihlo vyhrát Youtube fest, zahrát si na několika velkých festivalech a letos navíc natočit a pokřtít první album Voyage.

Dvojice sází na přijemné energické písničky a souzvuk akustické kytary a violoncella. Je znát, že oba členové IAN nejsou žádní nováčci. Mají za sebou zkušenosti s kapelami MODEL BAZAAR a HAPERION a odehráli stovky koncertů. Podle všeho v tom hodlají pod novou značkou úspěšně pokračovat.

Hlavní motto IAN je: "Máme to rádi jednoduše. Oprostili jsme se od žánrů, stylů a škatulek - a jen nás mrzí, že jsme na to nepřišli dřív."

Co všechno mají dva Honzové z IAN za lubem, prozradili v pátek 30. května v Nočním proudu Jitky Benešové. Poslechněte si celý rozhovor i ukázky z alba Voyage!

autor: jib
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.