U jablonecké přehrady se slavil Den otců

20. červen 2011

V neděli 19. června se uskutečnil u jablonecké přehrady na Tajvanu Den otců. Akce byla pořádaná městem Jablonec nad Nisou, Českým rozhlasem Sever a produkční agenturou Sundisk, s.r.o. Od 14 hod. začal program na hlavním pódiu, moderátorem zábavného odpoledne byl Tomáš Beneš.

Den otců se uskutečnil již potřetí a celý prostor na Tajvanu nabízel hned několik stanovišť. K vidění byla např. Jablonecká městská policie se služebním vozem, hasičský záchranný sbor s ukázkou požární techniky, vodní záchranná služba ČCK, ukázka první pomoci a záchrany tonoucího.

Den otců - Jablonec nad Nisou

Muzeum obrněné techniky Smržovka představilo historická vojenská vozidla, Jablonec nad Nisou svůj stánek, sportovně-rekreační centrum Žlutá plovárna lanový park, na místě byli také zástupci jabloneckých skautů, horské služby a mateřského centra Jablíčko.

Den otců - Jablonec nad Nisou

Pro nejmenší byl přichystán skákací hrad a nechyběly ani soutěže s Českým rozhlasem Sever. Hlavní hvězdou celého odpoledne byla hudební skupina AG FLEK, ještě předtím vystoupila tamní jablonecká skupina MAYBE.

Program byl velmi pestrý, zajímavý pro celou rodinu, k dispozici bylo bohaté občerstvení a nechyběl modrý stánek Českého rozhlasu Sever s hosteskami. Bohužel ale nepřálo počasí, za celé odpoledne čtyřikrát sprchlo a pak se přehnala silná přeháňka. To odradilo mnohé zájemce. Přesto se přišlo na akci podívat na osm set návštěvníků.

Spustit audio