Osudová setkání! Barbora Kodetová a Markéta Hrubešová jsou Na větvi s Halinou v její talkshow

10. březen 2024

Český rozhlas Hradec Králové uvádí talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů Na větvi s Halinou v záznamu přímého přenosu ze sálu Romantika Spa Resortu Tree od Life (Strom života) v Lázních Bělohradě. V neděli 10. března jsou po 18. hodině hosty pořadu Barbora Kodetová a Markéta Hrubešová.

Čtěte také

Barbora Kodetová je dcerou herce Jiřího Kodeta a Soni Kodetové, prapravnučka slavného českého herce Vendelína Budila, vnučka české herečky Jiřiny Steimarové a sochaře Jana Kodeta, pravnučka herce Jiřího Steimara a sochaře, malíře a grafika Emanuela Juliana Kodeta, členka poslední herecké generace ze slavné české umělecké rodinné dynastie Steimarů a Kodetů.

V letech 1991 až 1996 byla členkou hereckého souboru činohry Národního divadla v Praze. Poté hrála v divadelním spolku Kašpar, dva roky v Městském divadle v Mladé Boleslavi, ve Švandově divadle či v Činoherním klubu. Ztvárnila i filmové role ve snímcích Učitel tance, Rivers of Babylon a ve dvou dílech americké fantasy Duna a Děti Duny.

Od roku 2005 žije s houslistou Pavlem Šporclem, za kterého se 1. května 2015 provdala. Má s ním dvě dcery, Violetu a Sophii. Třetí, nejstarší dceru Lily, má z předchozího vztahu.

Čtěte také

Herečka Markéta Hrubešová se ve filmu poprvé objevila v osmi letech. Když jí bylo jednou tolik, udělala si v herecké branži jméno ve snímku Oznamuje se láskám vašim. Po absolutoriu na Pražské konzervatoři krátce působila ve Východočeském divadle v Pardubicích.

Kromě filmových a televizních rolí je v poslední době je také známou autorkou několika kuchařek a milovnicí dobrého jídla.

„Snažím být důkazem toho, že lze milovat jídlo a vaření a přitom netrpět obezitou. Zatím se mi to daří. Recept na to je podle mě jednoduchý: používat poctivé ingredience, udržet si v jídle míru a nezapomínat na pohyb," usmívá se Markéta Hrubešová.

Halina Pawlowská

Spisovatelka, scenáristka, publicistka, vydavatelka, moderátorka Halina Pawlowská má jedinečný dar dělat z chyb přednosti a pohotově reagovat na poptávku trhu. Své kypré půvaby a šarm umocňuje nezaměnitelným humorem a odzbrojující sebeironií, pro kterou ji ženy milují a muži obdivují.

V talkshow Na větvi s Halinou přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.

Spustit audio

Související