Ostrovský jarmark naposledy před více než roční pauzou. Nabídne program i pro děti, zve Eliška Failová

25. duben 2024

Oblíbená událost Ostrovský jarmark radosti se opět blíží! Každoroční akce, která přináší do města pestré spektrum originálních výrobků od více než šedesáti prodejců z celé republiky, se koná už tuto sobotu 27. dubna.

Jednou z významných osobností spojených s tímto jarmarkem je performerka Eliška Failová, která se podílí na organizaci této akce už po několik let. Eliška není jen tváří jarmarku, ale také je talentovaná lektorka a principálka CIRKUSU CÉRES. Své umění předvádí jako performerka s Ohnivým divadlem Ignis a systematicky se věnuje akrobatickým technikám nového cirkusu a cirkusové pedagogice.

„Uvidíte originální výrobky, nic přeprodávaného. Vše českých značek. Bude tam třeba stánek s kváskovým chlebem, voskované sáčky na pečivo, krásné šperky značky Kousek Lokte, budou tam taky workshopy pro děti. Na to bych určitě lidi pozvala,“ říká Failová.

Letošní jarmark se koná naposledy před více než roční pauzou, kdy proběhne plánovaná rekonstrukce prostor Domu kultury Ostrov. Návštěvníci se tak mají jedinečnou příležitost zúčastnit této barevné události, která nabídne nejen pestrý sortiment výrobků, ale i bohatý kulturní program.

Neváhejte a přijďte na Ostrovský jarmark radosti, který proběhne v sobotu 27. dubna od 10:00 do 16:00 hodin v prostorách Domu kultury Ostrov.

Čemu všemu se věnuje organizátorka jarmaku Eliška Failová? Co je to nový cirkus? A kde ji můžete vidět? I to uslyšíte v rozhovoru!

autoři: David Forst , nkr
Spustit audio