Zveme vás na 1. ples Českého rozhlasu Liberec

9. listopad 2017

První ples Českého rozhlasu Liberec a Clarion Grandhotelu Zlatý Lev se blíží. Koná se ve čtvrtek 16. listopadu.

„Plesy našeho hotelu měly opravdu dlouhou tradici a my bychom na ni rádi navázali,“ říká Miroslav Souček, ředitel Granhotelu Zlatý Lev. „Když se loni v listopadu po více než půl století  vrátil Český rozhlas Liberec, rádi jsme navázali spolupráci. Takový večer je pro nás příznačným spojením tradice a kvality  dvou historických značek z našeho regionu.“

Startujeme plesovou sezónu

Český rozhlas Liberec tak bude mezi prvními „zahajovateli“ plesové sezóny v Libereckém kraji. V noblesních prostorách známého libereckého hotelu bude k tanci i poslechu hrát Big Band Českého rozhlasu Gustava Broma, špičkový orchestr pod taktovkou Vlado Valoviče. Pod Ještědem se představí po mnoha letech i se svými sólisty.

Zazpívá Martin Chodúr a Eva Pilarová

Zazpívají Eva Pilarová a Martin Chodúr. Hudební program pak ještě doplní diskotéka v baru Kajetána Špičky. Výjimečný večer začne ve 20 hodin, vstupenky jsou k dostání v recepci Grandhotelu Zlatý Lev.

03224137.jpeg
autor: Jan Žíla | zdroj: Český rozhlas Liberec
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.