Životní partneři zpěvák Pavel Vítek a producent Janis Sidovský jsou Na větvi s Halinou

8. duben 2019

Životní partneři zpěvák Pavel Vítek a producent Janis Sidovský byli hosty pořadu Českého rozhlasu Na větvi s Halinou v pondělí 8. dubna 2019 po 18. hodině. Jde o přímý přenos z Lázní Bělohrad, kde se pravidelně koná talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů.

Zpěvák a muzikálový herec Pavel Vítek po maturitě na gymnáziu v Olomouci absolvoval divadelní fakultu Akademie múzických umění v Praze, obor herectví.

Získal angažmá v Hudebním divadle Karlín a později, v roce 1986, se prosadil také v pop music hitem Má svůj den, na který navázal albem Vůně tvý kůže. Od devadesátých let účinkuje v činoherních i muzikálových inscenacích v Praze.

Pavel Vítek a Janis Sidovský byli hosty Záletů

Od roku 2010 dabuje pro pásmo Animáček v seriálu Šmoulové postavu Poety.

V roce 2015 se stal jednou z tváří Jsme v tom společně, kampaně iniciativy HateFree Culture.

Od ledna 2017 se stal moderátorem Českého rozhlasu Region Střední Čechy se svým vlastním pořadem Tady to znám.

3. července 2006 uzavřel na hradě Karlštejn registrované partnerství s Janisem Sidovským po téměř devatenáctiletém vztahu. O jejich cestě k uzavření registrovaného partnerství natočil dokument S důvěrou a láskou režisér Michal Herz.

Pavel Vítek a Janis Sidovský byli hosty Záletů

Manažer a producent Janis Sidovský patří k odborníkům v oblasti public relations v šoubyznysu, je aktivně činný v oblasti charity a podílí se na aktivitách české gay komunity.

Je držitelem tří platinových desek a spolupracoval s mnoha osobnostmi české populární a klasické hudby. Je autorem a producentem 13. ročníků koncertů Královny popu. Od roku 2014 mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms. Od léta 2016 je producentem představení Noc na Karlštejně znovu na Karlštejně, které zaznamenává zcela mimořádný úspěch a získalo nominaci na Cenu Thálie.

V roce 2017 byl předsedou české národní poroty soutěže Eurovize a v únoru 2019 se stal členem mezinárodní poroty národního kola Německa.

V říjnových komunálních volbách 2018 byl zvolen do zastupitelstva městyse Karlštejn a od 1. listopadu 2018 zde působí jako místostarosta.

Halina Pawlowská

Spisovatelka, scenáristka, publicistka, vydavatelka, moderátorka Halina Pawlowská má jedinečný dar dělat z chyb přednosti a pohotově reagovat na poptávku trhu. Své kypré půvaby a šarm umocňuje nezaměnitelným humorem a odzbrojující sebeironií, pro kterou ji ženy milují a muži obdivují.

V talkshow Na větvi s Halinou přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.


Zvětšit mapu

autoři: Halina Pawlowská , baj
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.