Žena na tahu. Liberecká autorka Zuzana Hubeňáková pokřtí novou knížku

9. listopad 2018 10:52

Spisovatelka, blogerka a novinářka Zuzana Hubeňáková dokončila svou novou knihu. V pořadí už čtvrtá sbírka fejetonů a úryvků textů z jejího blogu bude co nevidět na pultech knihkupectví.

Pánský striptýz i životy druhých

Jak částečně autobiografická novinka Žena na tahu vznikala, zjišťovala přímo u autorky doma v libereckém Dolním Hanychově naše reportérka.  „Do určité míry je to o mém životě, ale tady bych uvedla na pravou míru, že se jím pouze inspiruji, jsem taková zlodějka příběhů – tu a tam zabrousím i do jiných životů,“ říká Zuzana Hubeňáková, spisovatelka, novinářka a maminka, která se v životě rozhodně nenudí. „Byla jsem jednou psát reportáž o pánském striptýzu – o něm je i jeden z příběhů v knize.“

Fejetony Liberečanky bude vysílat ČRo Dvojka

Autorka nyní připravuje i spoluprací se stanicí Český rozhlas Dvojka. „Mám z toho obrovskou radost. Profesionálové načtou moje texty, které se budou vysílat od února 2019 dvakrát denně,“ popisuje spisovatelka, která si dokáže udělat legraci i sama ze sebe.

Křest knihy Žena na tahu proběhne 19. listopadu v Praze, Zuzana Hubeňáková představí následně svou knihu i v Liberci na autorském čtení 22. listopadu.

V Liberci představí Zuzana Hubeňáková svou novou knihu na autorském čtení 22. listopadu
autor: Lucie Fürstová