Vyslovovat mě učila babička. Tím se odlišuju od ostatních, ujišťuje influencerka Anna Dvořáková, vnučka Luďka Munzara

27. červenec 2022

Na sociálních sítí má 1,2 milionů fanoušků po celém světě. „Je to závazek a mrzí mě, že to tak mnozí kolegové necítí,“ tvrdí dcera herců Barbory Munzarové a Jiřího Dvořáka.

„Snažím se především dělat zábavu a těší mě, když mně příznivci napíší, že jsem je potěšila, a dokonce třeba i dodala sílu do života. Jsem nesmírně vděčná mému dědečkovi Luďkovi Munzarovi a babičce Janě Hlaváčové, jak pomáhali s mojí výchovou. I když narodit se do takto slavné rodiny není vůbec jednoduché,“ vyznává se.

Rodinný vliv

„Babička mě učila správně vyslovovat, což mě dost odlišuje od mých vrstevníků, kteří mluví rychle, ale často nesrozumitelně. Myslím, že je to dané dobou, která je neuvěřitelně rychlá. Moje generace má často pocit, že musí všechno stihnout.“

Anna Dvořáková

„Chci hledat svou vlastní cestu životem a vždy jsem odmítala jakoukoliv protekci,“ říká dnes devatenáctiletá začínající herečka, která mluví výborně anglicky, ráda tančí a díky své mamince se věnuje různým sportovní aktivitám.

„Dnes už to neřeším. Ale byly doby, kdy mnozí lidé viděli kolem mne jen samou protekci. Někdy se s tím těžko žije.“ Anna Dvořáková teď uvažuje o tom, že zamíří do USA a pokusí se uspět v hereckých kurzech.

autor: Ondřej Kepka
Spustit audio

Související