Východočeské hradecko-pardubické Vánoce s Janem Přeučilem a Evou Hruškovou

23. prosinec 2016

V pátek 23. prosince 2016 po 10 hodině přivítáme v živém vysílání z Radioklubu v Havlíčkově ulici herce Jana Přeučila a Evu Hruškovou a jejich Východočeské hradecko-pardubické Vánoce. Těšíme se na Vás!

Eva Hrušková - první československá Popelka - se do svého prince Jana Přeučila zamilovala při zkoušení pohádky "Šípková Růženka". Od té doby spolu nejen pracují, ale také žijí.

Osudová jiskra tedy mezi nimi přeskočila právě při práci na pohádce. Eva si zpočátku myslela, že Honza je vážný člověk. Když ale začali zkoušet program, poznala, že má nevyčerpatelný smysl pro humor. Honzu naopak zaujala Eva vzdělaností a tím, jak skvělou je mámou tří synů.

"Mám veliké štěstí, že je moje žena pohádková. Společně se snažíme pohádku udržovat i v našem vztahu. Když jsme měli svatbu, tak jsme si slíbili, že uděláme všechno proto, aby nám naše láska nezevšedněla a podle toho žijeme. Neustále děláme jeden pro druhého drobné pozornosti, dáváme si téměř denně malé dárečky,vycházíme si ve všem vstříc. Občas si připravíme dobrou večeři a se sklenkou vína prožijeme příjemný večer. I to patří k lásce. Vzájemné zamilovanosti si naplno užíváme. Žijeme jeden pro druhého, nesmírně si našeho štěstí vážíme a opatrujeme si ho," svěřil se Jan Přeučil.

autor: KLO
Spustit audio