Volná pracovní místa a informace o školách nabídne v Liberci veletrh

Na jakou střední školu se přihlásit, co nabízejí vysoké školy a jaké pracovní pozice jsou nejvíce poptávané. Na tyto otázky odpoví v následujících třech dnech veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí Educa My Job v Liberci.

V liberecké Home Credit aréně se představí na 60 středních a vysokých škol a volná pracovní místa nabídne více než 40 firem a společností. Veletrh začíná už dnes 12.10. v 9 hodin dopoledne a na návštěvu máte celé tři dny.

Na veletrhu se představí velké množství škol, například Střední umělecká škola v Liberci představí dva maturitní obory, a to Grafický design a Užitá fotografie a média. Střední škola v libereckých Kateřinkách kromě uměleckých směrů a učebních oborů jako truhlář nebo čalouník nabízí také maturitní obor Záchranář.

Hledáte práci?

V aréně se prezentují i firmy. Například Grupo Antolin z Turnova hledá inženýry kvality, seřizovače i dělníky. Českodubský Lukov plast zase přijímá absolventy středních a vysokých škol, aby pracovali v oblasti mechatroniky nebo v logistice. Společnost Mega ve Stráži pod Ralskem zase poptává výzkumného pracovníka nebo marketingového specialistu.

autor: Eva Malá
Spustit audio