Úterní Noční linka: Kam se uchylujete, když už máte všeho dost a potřebujete klid?

20. srpen 2019

Když už je na vás všeho moc, co děláte? Máte svůj svět, ve kterém je vám dobře? Je to vaše oblíbené místo příroda, skály, hory, meditace, dobrá hudba a nebo naprostý klid v samotě, který vám pomáhá? Co děláte, když je vám někdy ze všeho smutno, nebo je toho na vás moc a chcete se na chvíli "vytratit" ze současného světa?

Zná to každý, čas od času už je všeho dost a tak odcházíme tam, kde je nám dobře. Na své oblíbené místo, do přírody, někdy do svého světa, do svých snů, představ. Někdy stačí jen tak si sednout tam, kde to máme rádi, na chvíli zastavit a nic nedělat, jen pozorovat a vnímat, třeba i meditovat.

Moderátorovi Karlovi Sladkému napsala paní Eva, která mu poslala pozdrav z Krušných hor. Na pohled připsala: Člověk někdy musí ode všeho odejít. A to jsem alespoň na pár dnů udělala já.

Znáte to? Znáte ten pocit, kdy už máte všeho dost a musíte se třeba jen na chvíli dostat někam jinam? Na vaše příběhy se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio