Těstoviny, konzervy i sladkosti pro děti. Přineste je k nám a pomozte třeba matkám samoživitelkám

9. listopad 2018 08:19

Do Národní potravinové sbírky se zapojuje i Český rozhlas. Během soboty 10. listopadu mohou zájemci mezi 10. a 16. hodinou přinést potraviny nebo drogerii do redakce v Modré ulici v Liberci.

Lidé, kteří chtějí přispět do sbírky trvanlivými potravinami nebo drogistickým zbožím, můžou věci přinést do Českého rozhlasu Liberec v sobotu 10. listopadu 2018 mezi 10. a 16. hodinou. Vybrané zboží následně získají organizace, které je dál předají lidem, kteří nemají peníze na základní potraviny.

Darujte potraviny v sobotní Národní potravinové sbírce, pomůžete potřebným

Národní potravinová sbírka v Liberci

Český rozhlas se zapojí do šestého ročníku Národní potravinové sbírky, která pomáhá lidem ohroženým chudobou. Akce proběhne v sobotu 10. listopadu na více než 660 místech po celé České republice.

Do Národní potravinové sbírky se zapojí v Libereckém kraji i 36 supermarketů, ve kterých budou přímo po nákupu jídlo vybírat a třídit dobrovolníci.

Jaké zboží sbírka přijímá, popsal za organizátory Milan Kříž: „Budeme rádi za každý nákup trvanlivých potravin a drogistického zboží. Může jít o těstoviny, luštěniny, konzervy, dětské výživy, ale v čase před adventem matky samoživitelky uvítají i sladkosti pro děti.“

Kde nás najdete?

Český rozhlas Liberec - redakce sídlí v Zeleném údolí v Liberci, v Modré ulici č. p. 1048.

Budova Českého rozhlasu Liberec
autor: Jan Charvát

Související