Silvestr i Nový rok v Českém rozhlase Liberec ve znamení humoru, pohody a napětí

29. prosinec 2020

Poslední den tohoto i první den nového roku pro vás máme připravenou nálož smíchu, písniček a zajímavých informací. Buďte u toho s námi.

Čtěte také

Závěrečný den právě končícího roku můžete od 10 do 11 hodin vyhrát lákavé ceny, včetně poukazů do lázní. V 11 hodin navštívíme slavné sportovce, kteří prozradí, co je letos pobavilo a jak slaví poslední den v roce hned potom simůžete nechat zahrát Silvestrovskou Písničku na přání. Z rozhlasového archivu vybereme ty nejlepší scénky našich humoristů. 60 minut po 13. hodině strávíme s Luďkem Sobotou a v 16 hodin přidáme Humoriádu. Silvestr se Sestřičkami vám od 18 hodin nabídne dvouhodinové setkání se Sabinou Laurinovou, Kristýnou Frejovou a Igorem Chmelou.

Jaký bude rok 2021, nevíme, ale přesně víme, jaký bude jeho první den v našem vysílání. V hodině od 10:00 se ohlédneme za zajímavými reportážemi, které natočili naši kolegové v předchozím roce. Budeme zjišťovat jaké plány a předsevzetí mají naši posluchači. V novém cyklu Slavné dvojice přivítáme ve 13 hodin významné lékaře bratry Ivana a Davida Netukovi. Nabídneme i speciální Novoroční Kulturu pod Ještědem v 18 hodin a nezapomeneme ani na aktuality dne, a polední a večerní Písničky na vaše přání.

autor: reČRoL
Spustit audio