Sandra Pogodová: Jsem smíšek a s věkem se to zhoršuje. Už mi stačí opravdu málo k pořádnému smíchu

13. červen 2021

Herečka Sandra Pogodová si dokáže naplno užít každý okamžik. Nerada plánuje a co opravdu miluje, to je improvizace. Do Hradce Králové přijela představit svoji novou knihu. A nejen to. Předvedla i neuvěřitelný gejzír energie a temperamentu.

Herečka Sandra Pogodová pochází z Olomouce. V roce 1993 začala hrát v pražském divadle ABC a v roce 1998 odešla do New Yorku, kde pracovala jako au-pair.

Sandra Pogodová

Po návratu se opět vrátila k herectví účinkováním v ostravském divadle Aréna a v pražských divadlech Bez zábradí, Ta Fantastika, U hasičů a dalších.

Sandru mohli filmoví diváci registrovat už v 90. letech, kde si zahrála menší role ve filmu Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu a v sérii Byl jednou jeden polda. Největší slávu ji přinesl seriál Rodinná pouta a následné pokračování Velmi křehké vztahy, kde hrála sestřičku Stáňu. Následoval sitcom Helena a ONA A ON, kde Sandra hrála také hlavní roli.

Do povědomí širší divácké obce se dostala díky Juraji Jakubiskovi, který ji obsadil do svých filmů POST COITUM a BATHORY.

autoři: Eva Boudová , baj
Spustit audio

Související