Roušky nás baví! Soutěžte s Lucií Bílou o nejlepší vlastnoručně vyrobenou roušku

25. březen 2020

Lucie Bílá se zavázala, že osobně vybere nejkreativnější posluchačskou roušku a dotyčnému věnuje vlastnoručně vyrobený kousek. Která to byla?

Vítězná rouška soutěže Roušky nás baví!

Vyrobte si roušku, udělejte si selfie a pošlete nám fotku e-mailem na adresu dvojka@rozhlas.cz. Zveřejníme v naší facebookové galerii, ze které pak Lucie Bílá vybere tu nejatraktivnějí. Tak zněla výzva.

„Všechny roušky jsou krásné, některé vtipné, veselé, dokonce i sexy. Ale jedna mě potěšila nejvíc... Myslí na ty nejmenší, kterým se těžko vysvětluje, jak je teď důležité se chránit. Můj vítěz je rouška s dudlíkem,“ rozhodla po týdnu Lucie Bílá.

Vítězná rouška s dudlíkem

Roušku, kterou sama ušila, získá N. Skramlíková. V pořadu Dva na Dvojce se Lucie Bílá ještě zavázala, že k tomu pošle 10 křišťálových andílků autorů fotografií, které najdete v této fotogalerii. Jednoho speciálního získá i Tereza Kostková.

Děkujeme všem za krásné fotografie, jsme s vámi!

Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.