Podívali jsme se na to, jak se dá na železnici stravovat
15. prosinec 2012
Ptáte se, co má jídlo s vlakem a cestováním společného? Opravdu dost. V dalším vydání Region expresu jsme se o tom přesvědčili.
Není při cestování nic příjemnějšího, než usednout v jídelním voze, objednat si něco dobrého na stůl a při obědě nebo večeři se kochat ubíhající krajinou. Šéfkuchař Jiří Král s tím má bohaté zkušenosti. Dozvěděli jste se, mimo jiné, jestli je možné si ve vlaku skutečně pochutnat stejně tak, jako v kamenné restauraci.
Každý asi má někde uvnitř žebříček nejoblíbenějších jídel. Stejně tak tomu ovšem je i ve vlaku. Víte, co tady vévodí pomyslnému pořadí? Jestli netušíte, více vám prozradil Jan Valeš, ředitel pro obchod a marketing společnosti JLV.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
PRŮZKUM: Velikonoce jsou pro Čechy hlavně symbolem jara. Tradice se nejvíce dodržují v Praze
-
Princ temnoty, Putinův muž pro Ukrajinu. Kdo je politik a oligarcha, na kterého Česko uvalilo sankce?
-
Pastoral Brothers: Význam Velikonoc je o naději v beznaději. I když přijde to nejhorší, život pokračuje
-
‚Vidíme jenom špičku, problém je mnohem větší.‘ Systém upozorní na lékárny podezřelé z vývozu léků