Ondřej Ruml koncertuje v Liberci, představí songy nové desky

16. duben 2018

Je rodákem z Jablonce nad Nisou a podle nás i prvním, kdo město skla a bižuterie podstatně prosadil na domácí hudební scéně. Ondřej Ruml dnes 16. dubna koncertuje v Liberci. Co je u zpěváka nového?

V televizní talentové soutěži Ondřej Ruml zaujal především tzv. acapella vystoupením, kde všechny nástroje nahradil jen jeho hlas. Ve stejném stylu pak nedávno natočil i novou desku s názvem Nahubu, kterou dnes představí divákům v libereckých Lidových sadech.

S manželkou se Petr Nárožný seznámil v Liberci

Petr Nárožný

Petr Nárožný oslaví 14. dubna 80. narozeniny. Český rozhlas Liberec mu ke kulatinám poblahopřál a zjistil, že k Libereckému kraji a hlavně k Jizerským horám má herec hodně blízko.

„Deska je složená z písniček, které zpívám už dva nebo tři roky a rozhodl jsem se, že je dám na jednu desku, abych tak uzavřel jednu kapitolu,“ říká Ruml. Právě nová deska bude těžištěm dnešního koncertu v Experimentálním studiu v libereckých Lidových sadech. „Snažím se, aby byl koncert především zábavný,“ zdůrazňuje hudebník a dodává: „Letos mě toho čeká hodně, těším se i na vznik nové, ryze vánoční desky. Budou na ní vánoční koledy o zrození Ježíška.“

autoři: Jan Žíla , Jaroslava Mannová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.