Nový Funpark v Babylonu: Opičárny povoleny aneb Zábava na prvním místě

30. červenec 2021

30. července otevírá CENTRUM BABYLON LIBEREC nové zábavní středisko. Funpark Babylon pozve děti do hravého světa, kde si díky mnoha atrakcím procvičí a rozvinou pohybové dovednosti, koordinaci, mrštnost, ale i představivost a tvořivost.

Funpark Babylon chce dětem nabídnout zdravější alternativu virtuálních her v podobě aktivní zábavy. Nové zábavní středisko vyrostlo na místě bývalého babylonského nákupního městečka a své brány otevře v pátek 30. července.

Zkusíte ninja arénu?

Babylon nabídne nejen dětem další možnost aktivní hry, které není v dnešní době nikdy dost. Svůj oblíbený hrací prvek si tu najde každý - od batolete po teenagera. Funpark je vybaven měkkými herními atrakcemi pro ty nejmenší, skluzavkami, prolézačkami, trampolínami pro ty větší a ani náctiletí se tu nudit nebudou. Mohou zkusit zdolat všechny překážky v ninja aréně, překonat opičí dráhu nebo si zahrát fotbal či basket na sportovním hřišti.

Kvalitní občerstvení pro děti i dospělé připraví Banana Café. Ve Funparku Babylon také můžete uspořádat dětem nezapomenutelnou narozeninovou oslavu. Podle informací z tiskové zprávy se tam postarají o výzdobu, občerstvení, dort, pozornost pro oslavence, a především o skvělou aktivní zábavu. Slavit u nich prý můžete v jedné ze šesti party místností a vybrat si z několika narozeninových balíčků.

CENTRUM BABYLON je jedinečný zábavní, hotelový a eventový komplex v centru severočeského Liberce. Naleznete zde Aquapark, Lunapark, Bowling, Laser game a mnoho další zábavy. Komfortní ubytování nabízí čtyřhvězdičkový WELLNESS HOTEL BABYLON s více než 1 000 lůžky a Wellness centrem na ploše větší než 1 000 m2.

Český rozhlas Liberec je mediálním partnerem CENTRA BABYLON.

autor: reČRoL | zdroj: Centrum Babylon Liberec
Spustit audio

Související