Nedělní Noční linka: Nádherné motivační příběhy – pohlazení pro duši

15. květen 2022

Žít život bez překážek, to bychom si přáli všichni. Jenže právě PŘEKÁŽKY mají na naší cestě svůj smysl, nemyslíte? Když je dokážeme přijmout a vyvodit z nich něco dobrého, třeba ponaučení, posouvá nás to dopředu.

Jakou překážku jste v poslední době nebo v době dávné museli přeskočit, podlézt nebo obejít? Zkrátka s čím jste se museli v život poprat? Jak velký milník ve vašem životě to byl? Kdy jste se cítili pod psa, ale dokázali jste se vzchopit? Co bylo to, co vás vzpružilo a přivedlo na správnou cestu? Nebo to byla nějaká blízka osoba, která vám pomohla? Poraďte ostatním, kteří právě neprožívají dobré období, jak z toho ven. Měli byste nějakou praktickou radu? Znáte nějaký povzbudivý citát nebo motivační příběh, který dokáže z překážky udělat výhodu? 

Vaše příspěvky můžete psát na rohlas.cz/linka, na e-mail nocnilinka@rozhlas.cz nebo v době vysílání volejte na číslo 731 800 900.

Těší se na vás moderátorka Českého rozhlasu Zlín Jarka Barboříková.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.