Na větvi s Halinou jsou herec Pavel Nový a moderátor Jan Rosák

24. únor 2020

Český rozhlas Hradec Králové uvádí talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů "Na větvi s Halinou". Každé jedno pondělí v měsíci v přímém přenosu ze sálu Romantika Spa Resortu Tree od Life (Strom života) Lázní Bělohrad, vždy od 18. hodin. Teď byli hosty pořadu herec Pavel Nový a moderátor Jan Rosák. (repríza z roku 2019)

Pavel Nový stál poprvé před kamerou ve 13 letech ve Vorlíčkově dětském filmu Kuřata na cestách. Na DAMU však nebyl přijat ani na potřetí, a proto se vyučil soustružníkem. Sen o herectví se mu ale vyplnil. Od roku 1989 je členem divadelního souboru Studia Ypsilon.

Herec Pavel Nový

Hrál například ve filmech Balada pro banditu nebo Postav dom, zasaď strom. Velkou popularitu mu přinesla postava zvukaře Pepy z úspěšné české veselohry S tebou mě baví svět. Postavu generála ztvárnil v Menzelově snímku Obsluhoval jsem anglického krále. Objevil se i v teenagerovských komediích Snowboarďáci a Rafťáci.

V televizi účinkoval například v seriálech Velké sedlo nebo Zdivočelá země. Také hraje v seriálu Ulice.

Výrazné role ztvárnil ve filmech Jana Švankmajera Spiklenci slasti, Otesánek a Šílení.

Za hlavní roli otužilce Broni ve filmu Bába z ledu Získal Českého lva.

Jan Rosák se narodil v malém moravském městečku Ivanovice na Hané. Po přestěhování do Prahy zde dokončil základní a střední školu a bohužel nedostudoval práva. Za rozhlasový mikrofon poprvé usedl v roce 1971. O pět let později začal namlouvat „šoty“ do Televizních novin Československé televize.

Jan Rosák

Diváci si jej pamatují asi nejspíš díky televizním pořadům Videostop, Studio Rosa, Magion, Bingo nebo Riskuj! Třikrát vyhrál ve své kategorii anketu popularity TýTý. Kromě pravidelných relací má za sebou uvádění jednorázových show jako volbu Miss ČR, Miss desetiletí, Fotbalistu roku, Sportovce roku, Zlatá mříž, Anno atd.

Mezi koníčky Jana Rosáka „vede“ jednoznačně sport, a to v mnoha podobách. Mezi všemi pak hlavně tenis (nejčastěji na různých turnajích známých osobností), automobilové závody na okruzích a fotbal. Je také člen prestižního klubu Amfora.

Halina Pawlowská se podepisuje na stěnu v radiokavárně Českého rozhlasu Hradec Králové

V talkshow "Na větvi s Halinou" přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Vstupenky je možné si zamluvit v recepci hotelu Tree od Life Lázní Bělohrad na telefonu 493 767 100.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.

Spustit audio

Související