Liberecký Aquapark

22. červenec 2013

Liberecký Aquapark toho návštěvníkům nabízí opravdu spoustu. V těchto dnech je navíc pro většinu Liberečanů jedním z nejpřitažlivějších míst pro trávení horkých letních dní.

Kromě 4 tobogánů, bazénu a skluzavek si můžete vyzkoušet divou řeku, vodní a podvodní masáže, proplout romatickou jeskyni, k vidění jsou mořská akvária s mořskou faunou. Navštívit můžete i saunu a římskou páru. K dispozici je také rozlehlá terasa s možností opalovat se a s výhledem na Ještěd.

Děti do jednoho metru mají vstup zdarma, stejně jako držitelé průkazek zdravotního postižení. Ostatní už za vstup zaplatí - děti do 140 centimetrů zaplatí za hodinu vodní zábavy 90 korun, dospělí 160 korun.

Chcete-li si aquapark užit více než jednu hodinu, doporučujeme vám jednorázové vstupné, které pro dospělé činí 320 korun a pro děti do 140 centimetrů 240 korun. Snížené vstupné zaplatíte i od 16, 17 18 a 19 hodiny.

V ceně vstupenky je například i chůze po vodě – tzv. Aquazorbing, který můžete vyzkoušet od 11 do 12 hodiny nebo pak mezi 16 až 17 hodinou. Letní terasa nabízí k vyžití spoustu aktivit - například si můžete zahrát badminton, zajezdit na koloběžce nebo zkusit ping -pong.

Uvnitř vodního ráje se nachází také spousta barů s občerstvením – hlady ani žízní tedy rozhodně trpět nemusíte.

Do libereckého Aquaparku se dostane z centra zhruba za 4 minuty. 5 minut to trvá z autobusového nádraží a 7 minut chůze je to od tramvajové zastávky. Pokud jedete od jinud než z Liberce, nevadí - liberecký Aquapark je velmi dobře značen. Otevřeno má denně od 10 do 22 hodin.

Spustit audio