Lepší vyhořet než vyhasnout. Poslechněte si teaser k novému seriálu Štěstí ASAP

24. říjen 2023

Dá se spojit ambice a terapie? Může mobilní aplikace a umělá inteligence zažehnat duševní krizi dnešní doby? Podle trojice hrdinů nového hraného seriálu Radia Wave Štěstí ASAP rozhodně ano! A oni chtějí být u toho a hodně si vydělat. Poslechněte si teaser a těšte se na premiéru všech šesti dílů.

Tomáš, Patrik a Andula by těžko mohli být odlišnější. Tomáš působí jako příliš sebevědomý automat na motivační citáty. Stydlivý programátor Patrik si věří jen skrze pracovní výsledky… a po nocích i v roli camboye. Andula je nohama pevně na zemi, má ostré lokty i úspěch, na nic a nikoho se neváže. Ale možná už to chce změnit, jen neví, jak na to. 

Všechny spojí touha vybudovat něco, co by bylo jenom jejich. Vlastní projekt, který bude mít smysl, vydělá jim peníze, a ještě se díky němu prosadí na startupové scéně. A díru na trhu vidí v péči o duševní zdraví. Terapeuti mají čekací dobu několik měsíců a stojí spoustu peněz. Co kdyby si každý svého osobního terapeuta mohl nosit v kapse u kalhot nebo v ledvince?

Tak začnou vyvíjet hAPPy, AI aplikaci, která je psycholog, kouč i nejlepší kámoš v jednom. pro psychické zdraví. Nikdo ale nemůže vědět, jestli konkurence nemaká právě teď na něčem podobném. Proto musí být rychlejší než ostatní, jenže když se život smrskne jen na práci, je toho hodně, co se může zkomplikovat.

Seriál Štěstí ASAP zkoumá pracovní kulturu startupového prostředí, kult produktivity i touhu po rychlém úspěchu. V hlavních rolích uslyšíte Adama Ernesta, Alžbětu Malou a Vojtěcha Hrabáka. Režie se ujal Pavel Soukup, autor seriálu #Martyisdead nebo filmu #Annaismissing. Autory námětu a scénářů jsou Jan Dibitanzl a Jan Jindřich Karásek.

Všech šest epizod poslouchejte na wave.cz, v aplikaci mujRozhlas a na dalších podcastových platformách.

Upozorňujeme, že následující pořad obsahuje vulgarismy a popisuje užívání návykových látek.

autoři: Josef Kokta , Jan Dibitanzl
Spustit audio