Kvalitní regionální potraviny: Výrobek roku Libereckého kraje 2019
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
26. listopad 2019
Mezi výrobky roku 2019 v Libereckém kraji patří polokonzerva od Podrkonošských uzenin z bůčku a plecka, kde nemají místo žádné náhražky a maso je maso.
V seriálu Vám představujeme oceněné potravinářské Výrobky Libereckého kraje roku 2019. Vítězem v kategorii Maso a masné výrobky se stala polokonzerva Vepřové na kmíně, kterou pod dohledem Krakonoše vyrábí na pomezí Krkonoš a Českého ráje Podkrkonošská uzenina. Za řezníkem Josefem Šulcem se můžete vypravit spolu s Jaroslavem Hořením.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější zprávy
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.