Karlovarští hokejisté v extralize podruhé za sebou prohráli velmi těsným rozdílem

27. říjen 2021 08:35

Karlovarští hokejisté dobře rozehraný zápas v Liberci nedotáhli do vítězného konce. Z Liberce se vrátili bez bodu, a to po výsledku 2:3.

„Bylo to samozřejmě těžké utkání a my jsme rádi, že jsme ho zvládli, bereme tři body a musím pochválit celý tým. Plnili jsme si, co jsme si řekli. Myslím si, že jsme potvrdili vzestupnou výkonnost a celý tým zaslouží pochvalu,“ zhodnotil utkání liberecký asistent Jiří Kudrna.

Spokojený byl také karlovarský kouč Tomáš Mariška. Hlavně s výkonem, jakým se jeho svěřenci pod Ještědem prezentovali: „I když jsme to utkání ztratili a nemáme z něj ani bod, tak si myslím, že výkon byl velmi solidní. Rozhodly stejné situace, nepodařilo se nám to dotlačit do konce.“

Skóre duelu otevřel v přesilovce Ondřej Beránek. Vedení Energie držela až téměř do poloviny zápasu. Karlovarští bojovali o body až do poslední vteřiny, když je v 59. minutě vrátil do hry kontaktním gólem Tomáš Rachůnek. Závěrečný tlak ale Tygři přestáli, a energetici ze severu Čech odjeli s prázdnou.

Západočeši navíc zatím v této sezóně dokázali venku jen jednou zvítězit. Tam body mužstvu chybí. Aktuálně týmu patří jedenáctá příčka extraligové tabulky s dvaceti body.

autoři: Pavel Petr , nkr
Spustit audio