Karel Kverka je výhercem letní fotosoutěže. Čeká ho noc na Ještědu

31. červenec 2018

Velká letní fotosoutěž s Českým rozhlasem Liberec je u konce! Noc pro dva v Hotelu Ještěd vyhrál autor titulní fotografie, která získala nejvíce hlasů.

Do fotosoutěže přišlo celkem 45 snímků horského hotelu a vysílače Ještěd. Nejhezčí z nich vybrali návštěvníci stránek ČRo Liberec, kteří mezi 18. a 29. červencem hlasovali pomocí webového formuláře.

Hlavní cenu - nocleh v horském hotelu Ještěd - vyhrává pan Karel Kverka, pro jehož letecký snímek vysílače Ještěd hlasovalo nejvíc lidí. Fotografie získala přesně 165 hlasů a můžete ji vidět v čele tohoto článku. Gratulujeme!

Na druhém místě byl s 64 hlasy snímek Leoše Srpa, o třetí místo s 50 hlasy se pak dělily tři různé fotografie. Tyto snímky ale nejsou výherní.

Ještěd, foto Leoš Srp

V naší letní fotosoutěži ale cenu vyhrává i jeden z hlasujících. Jeho jméno bylo vylosováno ze všech, kteří se zaregistrovali do webového formuláře a hlasovali pro některou ze soutěžních fotek.

Druhou cenu - balíček s power bankou, hrou od Albi, mobilním reproduktorem a dalšími drobnostmi - vyhrává paní Andrea Drobečková. Gratulujeme!

Všechny výherce budeme osobně kontaktovat a informovat o předání cen.

autor: mib
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.