Jak si oboustranně užít orální sex? Opravdu není nutné se chovat jako v pornu

17. únor 2024

V hotcastu Pot byla tentokrát řeč o orálním sexu. Moderátoři Eliška Soukupová a Karel Vladyka se hned na začátku (v rozporu s internetovou definicí orálního sexu) shodli, že orální sex nemusí být vždy jen „předehra“, jak se často uvádí, ale klidně hlavní událost večera a plnohodnotný intimní akt. Jak si ho ale užít naplno?

Říct si o orální sex i během aktu může být těžké, ale je důležité, se otevřené komunikace nebát. „Dobrý orální sex by si měli užívat všichni zúčastnění. Taky chci mít pocit, že u toho můžu být sama sebou,“ říká Eliška. Moderátoři se dál shodují, že opravdu není nutné se chovat jako v pornu, pokud nám to není přirozené.

Došlo i na informace o tom, co znamená anilingus, tedy orální dráždění řitního otvoru, což může být velmi příjemné pro lidi všech sexuálních orientací, a to i pokud si třeba netroufáte na penetrativní, anální sex. Eliška i Karel zároveň nabádají k opatrnosti a doporučují, nezapomínat na ochranu. Na co si dát pozor?

Orální sex může být blaženým zážitkem, ale jde o to, jak k němu přistoupíme. „Jak říká i Samantha ze Sexu ve městě, tak je to těžká práce. Ale je to práce, kterou dělám rád,“ zmiňuje Karel s tím, že nejdůležitější je podle něj při dávání i dostávání autenticita a vášeň.

Je Eliška novodobá Mona Lisa? Jak si oboustranně užít felaci, cunnilingus či anilingus? Jak mluvit o tom, co se vám líbí a co ne? Je důležitá dokonalá intimní hygiena, nebo je trocha pižma v pořádku? A co ochrana? Nebo orální sex a menstruace? Poslouchejte v hotcastu Pot.

Upozorňujeme, že tento pořad není vhodný pro děti.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka