Jací muži se líbí Halině Pawlowské? A co na nich nejvíc oceňuje?

6. říjen 2017

V pátek 6. října přijala pozvání Lady Klokočníkové k návštěvě od 10:00 v přímém přenosu z radiokavárny v Havlíčkově ulici v Hradci Králové spisovatelka, scenáristka, publicistka, vydavatelka i moderátorka Halina Pawlowská. Potud oficiální doplnění ke jménu osobnosti, která bude naším hostem.

Ale moderátorka pořadu Lada Klokočníková by se spolu s vámi, milí posluchači, o této významné dámě českého showbyznysu ráda dozvěděla něco malinko víc, než uvádí dostupné prameny.

Z jejích knížek, filmových scénářů a televizních pořadů známe takřka důvěrně její rodinu i tisíce historek z jejího života. Více než dvacet let na mediální scéně českého showbyznysu určitě nebylo bez mráčku a na cestě vzhůru potřebovala hodně síly, odolnosti, inteligence, talentu a píle.


Tím vším disponuje vrchovatě. Má jedinečný dar dělat z chyb přednosti a pohotově reagovat na poptávku trhu. Své kypré půvaby a šarm umocňuje nezaměnitelným humorem a odzbrojující sebeironií, pro kterou ji ženy milují a muži obdivují.

Ale nepřála by si to náhodou obráceně? Je všechno co má, opravdu to, po čem touží? Co se skrývá za jejím úsměvem a čím je vykoupený její úspěch? Ví někdo vůbec, jak útlou a křehkou má duši? Bez kterých vztahů by nemohla žít a který vztah ji zatěžuje?

Nenechte si ujít, s jakým vtipem na tyto a mnoho dalších otázek odpovídala populární spisovatelka, scénáristka a moderátorka Halina Pawlowská v pátek 6. října 2017 po 10 hodině v Radioklubu Českého rozhlasu Hradec Králové v Havlíčkově ulici.

Lada Klokočníková a Halina Pawlowská
autor: KLO
Spustit audio