Humoriáda na cestách slavila úspěch a rozdávala radost v brněnském Divadle Radost

30. říjen 2019

Také poslední říjnové úterý patřilo Humoriádě na cestách. Tentokrát se lidé bavili hodinu a půl ve vyprodaném Divadle Radost v Brně. Své historky, anekdoty a veselé zážitky vyprávěli Uršula Kluková, Jan Přeučil a Ondřej Kepka. Písničkami program doplnil zpěvák Marcel Zmožek a večerem diváky provedl Patrik Rozehnal.

Humoriáda na cestách je zábavný interaktivní pořad, do kterého se zapojují i sami diváci. Svým hlasováním rozhodnou, jak bude program pokračovat – jaké historky a anekdoty dále uslyší. Záleží vždy jen na síle potlesku. A tak v Brně návštěvníci rozhodli, že Jan Přeučil vyprávěl lechtivou historku, kterou zažil s Jiřím Kodetem, Ondřej Kepka zavzpomínal na básnickou improvizaci své maminky Gabriely Vránové a Uršula Kluková rozesmála publikum svým vyprávěním o vítání příbuzných z ciziny.

Jan Přeučil se vyznal k lásce k rozhlasu a k Humoriádě zvlášť, na které obdivuje krásnou češtinu všech účinkujících včetně moderátorů. Ondřej Kepka přiznal, že ho přitahuje živé vysílání s telefonáty posluchačů. A Uršula Kluková prohlásila, že je to krásný, veselý a pro ni samotnou mimořádně oblíbený pořad.

Herec Ondřej Kepka na Humoriádě na cestách v Brně

Největší potlesk měly tentokrát anekdoty, některé z nich byly i ostřejší, ale publikum je vřele přijalo, stejně jako dárek v podobě stolního kalendáře Humoriády na rok 2020 s tvářemi všech pravidelných hostů tohoto pořadu. Kalendář dostali diváci při odchodu a využili ho ke sběru podpisů účinkujících na autogramiádě, která následovala po představení ve foyer divadla.

Humoriáda na cestách pokračuje představením v Klatovech, Jihlavě, Olomouci a Ostravě.

Spustit audio