Herečky Sabina Laurinová a Marika Procházková jsou Na větvi s Halinou

12. listopad 2018

Český rozhlas Hradec Králové uvádí talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů Na větvi s Halinou. Každé druhé pondělí v měsíci v přímém přenosu ze sálu Romantika Spa Resortu Tree od Life (Strom života) Lázní Bělohrad, vždy od 18. hodin. V pondělí 12. listopadu byly hosty pořadu herečky Sabina Laurinová a Marika Procházková.

Herečka, dabérka a moderátorka Sabina Laurinová absolvovala Pražskou konzervatoř. Hostovala v Národním divadle a v divadle Semafor. V sezoně 1991–1992 byla angažována v Divadle na Starém Městě a v roce 1992 společně se svou spolužačkou Kamilou Špráchalovou nastoupila do Divadla ABC.

Sabina Laurinová

Ve filmu debutovala již v na počátku 90. let (Dívčí válka, Hotýlek v srdci Evropy), ale prosadila se až díky rolím v seriálech Zdivočelá země a Konec velkých prázdnin. Objevila se také ve dvou epizodách seriálu Chlapci a chlapi.

V poslední době je známá jako představitelka záporných princezen (Eufrozína v pohádkách Z pekla štěstí i Z pekla štěstí 2, nebo ve filmu Ošklivá princezna). Zahrála si také v komedii Jak se krotí krokodýli.

Jako moderátorka se uplatnila v hudební soutěži DO-RE-MI po boku Pavla Trávníčka.

Věnovala se také dabingu a byla dvakrát nominována na Cenu Františka Filipovského.

Herečka a dabérka Marika Procházková hraje ve filmech a v televizi, věnuje se také rozhlasové tvorbě a dabingu.

Herečka Marika Procházková při natáčení hry Lovu zdar

Vystudovala Střední pedagogickou školu, poté odjela studovat na rok do Spojených států amerických. Po návratu do České republiky absolvovala DAMU.

Byla členkou a dále hostuje v divadle Rokoko. Jejím druhým angažmá bylo Národní divadlo Brno a k roku 2018 hrála ve stálém angažmá v pražském Činoherním klubu. Hostovala na dalších divadelních scénách.

S divadelním spolkem Frída hostuje na zájezdových představeních, kde účinkovala ve dvou melodramech. Prvním je pod taktovkou dirigenta Pourniera Gioma: Všechny ženské postavy a druhým potom Adriana na Naxu.

V průběhu večera zpívala Adéla Jonášová.

Halina Pawlowská se podepisuje na stěnu v radiokavárně Českého rozhlasu Hradec Králové

V talkshow "Na větvi s Halinou" přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Vstupenky je možné si zamluvit v recepci hotelu Tree od Life Lázní Bělohrad na telefonu 493 767 100.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.

Spustit audio