Herečka Sandra Pogodová je spolu s hercem a písničkářem Janem Jiráněm Na větvi s Halinou

20. září 2021

Český rozhlas uvádí talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů "Na větvi s Halinou"  v přenosu ze sálu Romantika Spa Resortu Tree od Life (Strom života) v Lázních Bělohrad. Hosty pořadu byli Sandra Pogodová a Jan Jiráň.

Herečka Sandra Pogodová si dokáže naplno užít každý okamžik. Nerada plánuje a co opravdu miluje, to je improvizace. Pochází z Olomouce. V roce 1993 začala hrát v pražském divadle ABC a v roce 1998 odešla do New Yorku, kde pracovala jako au-pair.

Čtěte také

Po návratu se opět vrátila k herectví účinkováním v ostravském divadle Aréna a v pražských divadlech Bez zábradí, Ta Fantastika, U hasičů a dalších.

Sandru mohli filmoví diváci registrovat už v 90. letech, kde si zahrála menší role ve filmu Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu a v sérii Byl jednou jeden polda. Největší slávu ji přinesl seriál Rodinná pouta a následné pokračování Velmi křehké vztahy, kde hrála sestřičku Stáňu. Následoval sitcom Helena a ONA A ON, kde Sandra hrála také hlavní roli.

Do povědomí širší divácké obce se dostala díky Juraji Jakubiskovi, který ji obsadil do svých filmů POST COITUM a BATHORY.

Herec, hudebník, písničkář, divadelní pedagog, režisér, producent a kulturní publicista Jan Jiráň se narodil v roce 1957 v Praze. Tatínek, který byl velkým fotbalovým fanouškem Sparty, svého syna přivedl mezi diváky, na stadion Sparty, kde si oblíbil hráče Mráze, a ve škole si nechal říkat jeho jménem.

Jan Jiráň

Od roku 1987 je členem hereckého souboru Ypsilonka a zde zapadl mezi herecké kumštýře, jako Marek Eben, Jiří Lábus, Jiří Schmitzer, Jana Synková. 17 let hraje jeho divadlo Prodanou nevěstu, ale samozřejmě po svém. A za ty roky se z něj stal herec, režisér, hudebník, producent a ne často i dabuje zahraniční filmy. Často vystupoval také v Kanadě, kde navázal kontakt s místními indiány.

Podílel se svojí činností na hrách Tatínek není k zahození, Stříbrní Chilané, Česká ulička ke stříbru. Film jej nijak nevyhledával, ale přesto je jeho herecké umění zaznamenáno na filmovém pásmu, hraje v televizních hrách a filmech.

Polední minuty Haliny Pawlowské

V talkshow "Na větvi s Halinou" přivítá vždy Halina Pawlowská milé hosty. Součástí pořadu je také živý hudební doprovod.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi.

autoři: Halina Pawlowská , baj
Spustit audio

Související