Herci Alice Bendová a Jan Cina jsou Na větvi s Halinou

10. září 2018

Český rozhlas Hradec Králové uvádí talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů Na větvi s Halinou. Každé druhé pondělí v měsíci v přímém přenosu ze sálu Romantika Spa Resortu Tree od Life (Strom života) Lázní Bělohrad, vždy od 18. hodin. V pondělí 10. září byli hosty pořadu herci Alice Bendová a Jan Cina.

Alice Bendová je česká herečka a moderátorka. V minulosti byla modelkou. Vystudovala střední umělecko-průmyslovou školu, jejím oborem byl nábytek a interiéry. Když po studiích nastoupila jako prodavačka do galerie, všiml si jí modelingový fotograf Jadran Šetlík. Byl to právě on, kdo měl lví podíl na počátku její kariéry v modelingu a v reklamním filmu.

Jako filmová herečka se Alice Bendová poprvé objevila v roce 1997 ve filmu Petra Nikolaeva Báječná léta pod psa.

V roce 2004 hrála v Cieslarově dramatické komedii Duše jako kaviár. Rok na to byla partnerkou Michala Dlouhého ve filmu Sametoví vrazi a hrála také v dalším kriminálním dramatu Kajínek. Objevila se také ve čtvrtém a pátém díle Kameňáku, v komedii Špindl Milana Cieslara a Zoufalé ženy dělají zoufalé věci Filipa Renče. Významnější byla její role ve filmu Pepa.

Známe ji také ze seriálů Velmi křehké vztahy, Rodinná pouta, Hop nebo trop a Bazén.

Herec Jan Cina

Herec Jan Cina si zahrál dětskou roli už ve filmu Smradi z roku 2002, jednu z hlavních pak v Místech o 9 let později. Účinkoval v televizních pořadech a seriálech, na divadelních prknech i v dabingu. Působí i jako moderátor.

V roce 2007 maturoval na hudebně dramatickém oddělení Pražské konzervatoře a v roce 2009 zde zakončil studium. Poté absolvoval studium na katedře alternativního a loutkového divadla na DAMU.

Jan Cina

Hrál v představeních Divadla Konzervatoře, dále v inscenacích jiných divadel a také v muzikálu Krysy, který nastudoval se spolužáky pod režijním vedením Marie Doležalové.

Jednu z hlavních rolí ztvárnil také v televizní pohádce O dívce, která šlápla na chléb z roku 2007. Hraje i v televizním seriálu První krok.

V září 2016 vyhrál druhou řadu soutěžního televizního pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde ztvárnil Madonnu, LMFAO, André 3000, Johny Legend, Naďu Urbánkovou, Green Day atd. Šek na 150 000 kč předal mobilnímu hospici Ondrášek.

Pracuje také v dabingu. Namluvil například postavu Joffreye Baratheona v seriálu Hra o trůny nebo Axela v Průměrňákových.

Je členem hudební skupiny Olats otesoc. Spolu se skupinou se podílel na krátkém animovaném filmu Až po uši v mechu v roce 2015. V roce 2013 hostoval v písni Duet nemilostný na albu Bereniky Kohoutové Berenika Meets Jazz.

Halina Pawlowská se podepisuje na stěnu v radiokavárně Českého rozhlasu Hradec Králové

V talkshow "Na větvi s Halinou" přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Vstupenky je možné si zamluvit v recepci hotelu Tree od Life Lázní Bělohrad na telefonu 493 767 100.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.

Spustit audio