Čtvrteční Noční linka: Inspirace a tipy na Vánoční dárky

15. prosinec 2022

Vánoce nejsou jen o dárcích. Hlavní je trávit čas s blízkými, ale samozřejmě i drobné či velké pozornosti pod stromečkem k Vánocům zkrátka patří.

Co považujete vy za největší dar, který jste kdy dostali? Co vás nejvíce potěšilo? Jaký nejlepší dárek jste dostali jako děti? Pamatujete si na ten pocit, kdy jste se rozzářili víc než vánoční stromeček a jásali?

Dostali jste o Vánocích něco, co se nedá koupit? Jaké dárky dáváte nejčastěji vy sami? Jsou vždy kupované nebo vlastnoručně vyrobené? Jaký nejoriginálnější dárek jste kdy dostali od Ježíška jako už dospělí? A jaký bezvadný dárek se podařil vymyslet vám pro někoho blízkého? Kam si chodíte pro inspiraci? Na internet? Dáváte peníze do obálky? Byl nějaký dárek, který jste dostali, a znepokojil vás? Kupujete dárky na splátky?

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.