Český rozhlas Sever už podruhé pozval své posluchače na výstup na Bukovou horu

16. říjen 2021 10:12

AKTUALIZOVÁNO 17:10 Z Těchlovic a Malého Března na Ústecku v sobotu 16. října odstartoval už druhý ročník Pochodu s Českým rozhlasem Sever na Bukovku.

Ať už z obou startovacích míst, tak z dalších (účastníci mohli zvolit i vlastní trasu) nakonec na Bukovou horu přišly více než tři stovky lidí.

„Na Bukovou horu jsme šli spolu s našimi posluchači poprvé před dvěma roky, zájem byl obrovský. Přišlo téměř pět stovek lidí. Vloni se pochod nemohl konat kvůli koronavirovým opatřením, jsme rádi že letos se to povedlo,“ uvedl jeden z organizátorů a zároveň moderátor Českého rozhlasu Sever Petr Beran.

Ústecké regionální studio připravilo pod vysílačem na Bukové hoře občerstvení v podobě opékání vuřtů, hrála muzika a přichystáno bylo i překvapení - několik účastníků dostalo jako dárek DAB radio. Akci přálo i počasí.

„Mohla by z výletu na Bukovku se Severem být tradice,“ nechalo se slyšet několik účastníků a v podstatě tak potvrdilo záměr, který mají i organizátoři akce z ústeckého studia Českého rozhlasu.

Na akci Se Severem na Bukovku přišly stovky lidí
autor: směna ČRo Sever
Spustit audio

Související