Božské orgasmy i brečení v kostele. Hotcast Pot bilancuje uplynulý rok

30. prosinec 2023

Silvestrovský díl hotcastu Pot se ohlédl za uplynulým rokem, strastmi, slastmi i motýly v břiše, které nám přinesl. Moderátoři Eliška Soukupová a Karel Vladyka reflektovali uplynulý rok v oblasti vztahů, sexuálních zážitků či komunikace při randění, se kterou to často pořád trochu vázne.

Eliška si hned na úvod postěžovala na nepříjemnou letošní zkušenost s randěním, kdy ji partner nesdělil, že randí s více lidmi. „Pokud jsi poly, měla by to být první věc, kterou se svým protějškem komunikuješ,“ utvrdila se Eliška znovu v tom, jak důležitá je již od prvních schůzek upřímnost a otevřenost.

Karel se v rámci novoročních reflexí a předsevzetí zabývá zejména vztahem se sebou samým: „Letos mi došlo, že nemá cenu honit se za dokonalostí. Za svoje nedokonalosti si můžu odpustit a být prostě goofynka, co je občas třeba taky smutná,“ říká a dodává, že v novém roce bychom se měli snažit být k sobě i ostatním vlídní, a dát si občas zlatou hvězdičku za snahu jako ve školce.

Došlo i na nejlepší orgasmy uplynulého roku: „Hodiny a hodiny v meditativním stavu, následované orgasmem, při kterém byl přítomen i hudební nástroj,“ sdílí Eliška. Nový rok chce trávit například rozjímáním u vody, a Karel pro sebe manifestuje sex na veřejnosti v New Yorku.

Kdo z dvojice moderátorů v roce 2023 brečel v kostele v Itálii? Jaké ponaučení si z tohoto roku bereme? U jakých písniček se moderátoři potili? A jakou radu do vztahů dává Lady Gaga? Poslouchejte v posledním upoceném díle tohoto roku.

Upozorňujeme, že tento pořad není vhodný pro děti.

Spustit audio

Související