Vyhrajte s Českým rozhlasem Liberec lázeňské pobyty. Léto v lázních odstartovalo

7. červenec 2020

V sobotu 11. července vystoupí v Šanovské mušli v Teplicích zpěváci Jakub Smolík a Milan Drobný. Jejich koncerty proběhnou v rámci projektu Českého rozhlasu „Léto v lázních“, který potrvá až do konce prázdnin.

Čtěte také

Sobotní koncerty obou zpěváků budou pro veřejnost zdarma. Vystoupení Milana Drobného začne půl hodiny po poledni a Jakub Smolík přijde na scénu ve 14.00 hod. Mezi 13. a 14. hod. odvysílá Český rozhlas Liberec ze Šanovské mušle přímým přenosem hodinový lázeňský speciál. Moderátorem bude Pavel Kudrna, kterého posluchači znají z víkendového pořadu „Výlety“.

Od úterý 7. července až do 28. srpna mohou posluchači Českého rozhlasu Liberec vyhrát víkendové wellness pobyty pro 2 osoby. Každý všední den od 9.45 do 10.00 hodin je totiž ve vysílání zařazena atraktivní soutěž. „Posluchač, který se dovolá a správně odpoví na vědomostní otázku týkající se příslušného lázeňského místa, obdrží poukaz a udělá velkou radost sobě, nebo svým blízkým. Český rozhlas tím chce mimo jiné podpořit domácí turismus“, říká ředitel Českého rozhlasu Liberec Milan Knotek.

Projekt Léto v lázních postupně představí lázeňské domy a střediska v Teplicích, Janských Lázních, Františkových Lázních, Lednici, Poděbradech, Jáchymově, Třeboni, a Luhačovicích. Cílem projektu je podpořit lázeňství v České republice a představit historii a současnost významných lázeňských měst.

autor: mkt
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.