Nestihli jste oblíbený pořad nebo rozhovor? Nevadí, najdete ho v celodenních záznamech

26. duben 2019

Toulky krajem s Marcelou Augustovou, Krimi příběhy Mirka Holubce nebo rozhovor s hostem, kterého jsme pozvali do studia, si konečně můžete zpětně poslechnout. Kompletní vysílání od půlnoci do půlnoci najdete v celodenních záznamech.

Audioarchiv libereckého rozhlasu se nově rozšiřuje na celé vysílání. Můžete si zpětně poslechnout cokoliv, co ve vysílání Českého rozhlasu Liberec zaznělo v uplynulých 30 dnech. Přehledně – den po dni a hodinu po hodině.

Celodenní záznamy archivují 7 dní v týdnu 24 hodin denně veškeré vysílání kromě pořadů, na jejichž obsah se vztahují autorská práva – to jsou např. četby, rozhlasové hry – na Českém rozhlase Liberec vysílané v magazínu Kultura pod Ještědem.

Zaposlouchejte se. Už 5 minut po celé

Celodenní záznamy se na webu objevují už 5 minut po odvysílání celé hodiny – to platí i ve svátcích a o víkendech.

Pozor, všechny pořady jsou zde uloženy pouze jeden měsíc po odvysílání!

A jak se k nim dostat? Celodenní záznamy na webu Českého rozhlasu Liberec najdete, když na hlavní stránce liberec.rozhlas.cz kliknete na záložku Audioarchiv, dále zvolíte "Podle času" - Celodenní záznamy. Nebo jednoduše klikněte SEM.

Celodenní záznamy

Pořady, které si nově můžete zpětně poslechnout

 - Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
 - Rozhovory s hosty dopoledního vysílání
 - Křížem krajem s Markem Řeháčkem
 - Zprávy z Libereckého kraje

Kromě předchozího výčtu v celodenních záznamech najdete také pořady či kompletní bloky jako Dobré ráno z Liberce, Dopoledne pod Ještědem i Pohodové odpoledne z Liberce.

Pozor, není to na věky!

Upozorňujeme, že celodenní záznamy jsou k dispozici pouze po dobu jednoho měsíce od vysílání. Narozdíl od archivu pořadů, kde najdete jednotlivé záznamy vybraných příspěvků i po několika letech.

autoři: tif , Jaroslava Mannová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.