Martin Ševc zůstává u Bílých Tygrů: Týmu ještě mám co dát, říká

12. červen 2018 08:30

Hokejový obránce Martin Ševc zůstává v kádru Bílých Tygrů. S libereckým klubem zkušený šestatřicetiletý hráč a kapitán v jedné osobě prodloužil o rok profesionální smlouvu.

O tom, že hráč neskončil, ale prodloužil spolupráci s hokejovým Libercem, rozhodl i zájem ze strany kouče Filipa Pešána. „Utvrdil mě v tom, že týmu zřejmě ještě mám co dát,“ říká Ševc. S jeho jménem je spojen i fakt, že vychovává hráče pro NHL – nejprve to byl Radim Šimek, pak Filip Pyrochta. „Jestli mi dají jako parťáka zase nějakého mladého kluka, budu rád, když vyroste a půjde dál do světa. To mě v hokeji naplňuje, zajímají mě spíš úspěchy týmu a kolegů, aby měl český hokej další talenty,“ říká obránce.

Motivace? Návrat na nejvyšší pozice v extralize

V příští sezóně by pro Martina Ševce mohl být motivací třeba i návrat na medailové pozice v české extralize. „Každý člověk dělá sport kvůli tomu, aby vyhrával a ne prohrával. V poslední play-off jsme podávali dobré výkony, ale v zápase proti Hradci nám něco chybělo,“ hodnotí hráč.

Celý rozhovor sportovního redaktora Pavla Petra s kapitánem hokejových Bílých Tygrů Martinem Ševcem si poslechněte v přiloženém rozhovoru.

Bílý Tygr Martin Ševc na ledě
autor: Pavel Petr
Spustit audio